Як отримати інформацію з ЄДР: алгоритм дій

12:58, 3 февраля 2022
Отримати інформацію можна оперативно і без відвідувань державної установи.
Як отримати інформацію з ЄДР: алгоритм дій
Джерело фото: prostir.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окремі відомості з державних реєстрів можна отримати онлайн, не виходячи із дому. Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів розповідає, як отримати інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

«Отримати інформацію можна зайшовши за посиланням та вказавши: для фізичної особи – прізвище, ім’я, по батькові, РНОКПП (раніше – ідентифікаційний код чи ІПН), паспортні дані; для юридичної особи – повне найменування, скорочене найменування, код ЄДРПОУ; для відокремленого підрозділу юридичної особи - повне найменування, код ЄДРПОУ», - кажуть у Мін’юсті.

Послуга є безкоштовною. Безкоштовний пошук відомостей у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) здійснюється відповідно до статті 11 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

«Проте за отримання додаткових відомостей потрібно буде сплатити 0,05 прожиткового мінімуму для працездатних осіб», - зауважують в управлінні.

Також «Судово-юридична газета» писала про припинення діяльності юрособи: як знятися з обліку в контролюючому органі.

А ще ми розповідали, що програмне забезпечення ЄДР оновили: що змінилося.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України