ОАСК відкрив провадження у справі за позовом «ЗТМК» до Держенергонагляду

15:05, 11 февраля 2022
Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження.
ОАСК відкрив провадження у справі за позовом «ЗТМК» до Держенергонагляду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» до Державної інспекції енергетичного нагляду України. Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження. Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

Нагадаємо, позивач просить суд:

- визнати протиправною бездіяльність Держенергонагляду щодо непроведення перевірки схеми електроживлення струмоприймачів, під час експлуатації яких повинні виконуватись вимоги програми безпечного відключення електроживлення та невидачі акта відповідності схеми електроживлення струмоприймачів, щодо яких застосовується програма безпечного відключення електроживлення;

- зобов’язати Держенергонагляд провести таку перевірку та надати відповідний акт. Разом з тим суд, розглянувши заяву про забезпечення позову, відмовив у її задоволенні. На переконання суду, наведені у заяві обставини потребують встановлення під час розгляду спору по суті та не можуть бути підставою забезпечення позову. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в ОАСК оскаржують окремі пункти Положення про помічника адвоката.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва