Руйнування будівлі Бородянського райсуду Київської області: з’явилися нові подробиці

15:23, 10 марта 2022
Приміщення суду піддавалося атаці декілька разів.
Руйнування будівлі Бородянського райсуду Київської області: з’явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як ми писали раніше, внаслідок ворожих атак повністю зруйновано будівлю Бородянського районного суду Київської області. Зокрема, приміщення суду піддавалося атаці декілька разів. Про це інформує Верховний Суд.

"Під час першої атаки, серед іншого, були вибиті вікна та двері. Проте зрештою, під шквалом окупантських бомбардувань, адміністративна будівля зазнала критичних ушкоджень. На щастя, під час цього удару ніхто з працівників суду не постраждав.

Так, бетон не витримав. Але правосуддя продовжує здійснюватися. Розпорядженням Голови Верховного Суду «Про зміну територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану» № 1/0/9-22 від 6 березня 2022 року територіальну підсудність Бородянського районного суду Київської області змінено на Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що пошкоджено Ізюмський міськрайонний суд Харківської області. Це сталося унаслідок масованих бомбардувань й артилерійських обстрілів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки