Обстріл Ізюмського міськрайонного суду: з’явилися подробиці

17:29, 9 марта 2022
Судді та працівники апарату суду не постраждали.
Обстріл Ізюмського міськрайонного суду: з’явилися подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як писала «Судово-юридична газета», пошкоджено Ізюмський міськрайонний суд Харківської області. Це сталося унаслідок масованих бомбардувань й артилерійських обстрілів.

В суді, розміщеному на першому поверсі п’ятиповерхової будівлі, вибуховою хвилею вибито вікна по периметру, частково зірвано міжкімнатні двері, пошкоджено внутрішні приміщення.  Про це повідомляє Верховний Суд у Телеграм.

Судді та працівники апарату суду не постраждали. Представники Служби судової охорони, які перебували в приміщенні під час бомбардувань, встигли сховатись у підвалі.

Як розповів голова Ізюмського міськрайонного суду Олександр Герцов, територію, на якій розташований суд, контролюють ЗСУ, однак наразі там тривають запеклі бої. Немає ні фізичної, ні юридичної можливості відправляти правосуддя. Голова суду запевнив, що за першої можливості судді та працівники апарату суду готові приступити до роботи.

«Ми зберегли окремі матеріальні ресурси, і щойно місто звільнять – готові поновити роботу», – сказав  Герцов.

Раніше ми писали, що будівля Бородянського районного суду Київської області зруйнована. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде