Вогнеборці ДСНС — герої, які ризикують життям кожного дня, ВІДЕО

12:20, 23 марта 2022
ДСНС України у м. Києві та окремо пресслужба столичного гарнізону виїжджають на кожен виклик і ризикують своїми життями, аби показати війну.
Вогнеборці ДСНС — герої, які ризикують життям кожного дня, ВІДЕО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна служба України з надзвичайних ситуацій України у м. Києві показала, як працюють рятувальники під час війни. Відео одно з епізодів роботи рятувальників оприлюднили у пресслужбі ДСНС.

«Вже майже місяць з того моменту, коли нікого у нашій країні вже не здивуєш тим, у яких умовах доводиться працювати. Ось лише один з епізодів у Києві.

Там, де можливо хоч щось зробити, аби обстріляна будівля не перетворилася на факел і не стала маяком для чергового удару, наші хлопці і дівчата (так, і вони також на полі бою) намагаються якомога скоріше приборкати вогонь.

І в якусь мить, коли чуєш чергові залпи, постає питання вибору. Кидати ствол і бігти в укриття (якщо воно там є) чи намагатися по-максимуму загасити хоч один осередок? Питань багато, а часу - ні.

Ще ніколи наші рятувальники не були так близько до цієї межі, коли одна хвилина вагань може призвести до незворотнього.

Тож, маємо вкотре честь відзначити героїзм і самопожертву вогнеборців Головного управління ДСНС України у м. Києві та окремо пресслужби столичного гарнізону, яка так само виїжджає на кожен виклик і ризикує своїми життями, аби показати війну нашими очима», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України