Окупанти пишуть знайомим про свої великі втрати

13:37, 21 апреля 2022
Окупанти вже хочуть тільки одного — повернутися цілими додому.
Окупанти пишуть знайомим про свої великі втрати
Джерело фото: 24tv.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Служба безпеки України повідомляє, що все більше російських окупантів усвідомлює, що Україну їм не завоювати. СБУ публікує одну з переписок росіян.

 «Успехов нет, по сути. Только кучу пацанов потеряли и техники. А захватить город или поселок какой-то нормально не получается. Куда зашли – то местные сильно против нас», – скаржиться окупант.

Напевно, він очікував зовсім іншого прийому від українців. Тож на запитання товариша «как там?» сам себе тролить смайликами: «Воюем, что-то пробуем сделать тут. Освободить всех».

За його словами, українські захисники знищили їхній підрозділ на 40%. Тож він всерйоз задумується над дезертирством і його зовсім не мотивують 3 млн рублів, які Кремль нібито роздає за поранення.

«За что это все – не понимаю. Сколько пацанов похоронили просто так! Я бы такой, что тоже сбежал как-то! Никаких денег не стоит оно. Украину не получится завоевать», – резюмує загарбник.

І це – правильний висновок. Бо Україна – обов’язково переможе», — йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва