Український спротив може зруйнувати плани окупантів створити так звану «ХНР», — розвідка

09:53, 30 апреля 2022
Зірвати референдум та всі плани окупантів зі створення так званої «херсонської народної республіки» може спротив і активна позиція громадян України на тимчасово окупованих територіях.
Український спротив може зруйнувати плани окупантів створити так звану «ХНР», — розвідка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Український спротив може зруйнувати план кремля створити так звану «херсонську народну республіку». Про це заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький в ефірі телеканалу «Настоящее время».

«Путіну до 9 травня потрібно продемонструвати свій успіх. Він усе буде робити для того, щоб будь-якими методами провести референдум та сказати, що «народ Херсонщини» проголосив «херсонську народну республіку» і хоче увійти до складу росії. Це буде подаватися як одна із перемог російських окупаційних військ на території України. Наступними кроками можуть бути запорізька… одеська… Це стратегія путіна, яку він намагається реалізувати на території незалежних держав колишнього радянського союзу», – заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

Тактика країни-окупанта на тимчасово окупованих територіях України – це встановлення силовими структурами жорсткого контролю за територією та призначення на посади в органах місцевої влади маріонеток, які будуть виконувати всі вказівки кремля.

Проте, за словами представника воєнної розвідки України, зірвати референдум та всі плани окупантів зі створення так званої «ХНР» може спротив і активна позиція громадян України на тимчасово окупованих територіях.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду