Окупанти готові забивати собі в тіло уламки, щоб втекти з війни: перехоплена розмова

22:05, 30 апреля 2022
За таке «поранення» вони сподіваються ще й на грошову компенсацію від РФ.
Окупанти готові забивати собі в тіло уламки, щоб втекти з війни: перехоплена розмова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окупанти так хочуть втекти з війни в Україні, що готові забивати собі в тіло уламки. За таке «поранення» вони сподіваються ще й на грошову компенсацію від РФ. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

«Да я, блин, думаю е*нуть об какой-нибудь угол себе руку и уехать… Сказать, что мне осколком перебило ее. И домой поехать, нах*й, с тремя лямами...  Либо зах*ячить себе самому в ногу осколок, молотком забить?» - радиться один із окупантів зі своєю дівчиною.

Та відповідає, що було б краще вистрілити собі в ногу. Однак путінський вояка, вочевидь, уже досконально вивчив це питання і відповідає, що «так нє прокатит»: «Это самострел будет, так нельзя!».

Ось такі «герої» прийшли з війною на нашу землю – здатні лише знущатися над мирним населенням. А коли ж окупанти стикаються в бою з українськими військовими, то хочуть якнайшвидше втекти до росії», — зазначили в СБУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді