У КМДА пояснили ситуацію з дефіцитом пального на автозаправках

08:12, 6 мая 2022
«Столиця створила відповідні запаси — комунальний сектор не відчуває, і я сподіваюся, не відчує проблеми з пальним», — зазначив Микола Поворозник.
У КМДА пояснили ситуацію з дефіцитом пального на автозаправках
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник пояснив ситуацію з дефіцитом пального на автозаправках.

«Якщо говорити про пальне — сьогодні пріоритети кардинально змінені. Першочергово нафтопродукти отримують ті, хто їх потребує найбільше — оборона, охорона та забезпечення життєдіяльності міста. Столиця створила відповідні запаси — комунальний сектор не відчуває, і я сподіваюся, не відчує проблеми з пальним. Це ж стосується і продуктів харчування та товарів першої необхідності», — зазначив він під час брифінгу.

Микола Поворозник, говорячи про дефіцит пального, навів приклад, коли у перші дні війни у столичних магазинах був дефіцит продуктів. Однак бізнес швидко оговтався й з цією проблемою справився.

«Такою ж ситуація буде і з пальним. Ми розуміємо кількість знищених нафтобаз, розуміємо напружну роботу залізничного і автомобільного транспорту. Потрібний час, щоб відповідні структури, компанії відпрацювали логістику і забезпечили Україну пальним, відповідно киян — теж», — підкреслив він.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», уряд підвищив надбавки на бензин та дизель, що призведе до подорожчання палива. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль прогнозує, що рішення дозволить протягом тижня ліквідувати дефіцит палива в Україні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області