Справа судді Міжгірського райсуду Закарпатської області: Апеляційна палата ВАКС залишила без змін вирок

09:08, 1 июня 2022
Обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.
Справа судді Міжгірського райсуду Закарпатської області: Апеляційна палата ВАКС залишила без змін вирок
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 31 травня, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги захисників обвинуваченого, судді Міжгірського районного суду Закарпатської області, на вирок Вищого антикорупційного суду від 22 березня 2021 року, яким обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК, та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років з позбавленням права обіймати посаду судді на строк 3 роки з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна. Про це йдеться на Facebook-сторінці Апеляційної палати ВАКС.

За результатами розгляду колегія суддів залишила апеляційні скарги без задоволення, а вирок суду першої інстанції – без змін.

Раніше ми писали, що ВАКС ухвалив вирок у справі за обвинуваченням судді Міжгірського районного суду Закарпатської області.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва