Робота ОАСК у воєнний час: скільки вхідної кореспонденції надійшло до суду у травні

13:24, 3 июня 2022
Протягом травня до ОАСК надійшло 6 тис. вхідної кореспонденції.
Робота ОАСК у воєнний час: скільки вхідної кореспонденції надійшло до суду у травні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У травні 2022 року Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано майже 6 тис. одиниць вхідної кореспонденції та матеріалів, що надійшли поштою або були подані громадянами особисто. Зокрема, це адміністративні позови, клопотання, заяви та інші документи. Кількість вхідної кореспонденції минулого місяця у порівнянні з квітнем зросла більш ніж вдвічі.  Про це йдеться на офіційному сайті ОАСК.

«Протягом травня автоматизованою системою документообігу суду здійснено розподіл 1,1 тис. справ. Працівниками канцелярії суду підготовлено та скеровано до судів вищих інстанцій - Шостого апеляційного адміністративного суду та Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду загалом понад тисячу справ.

Судді Окружного адміністративного суду міста Києва продовжують виконувати покладені на них обов’язки в умовах воєнного стану, зокрема, за травень було винесено 5,7 тис. процесуальних документів (у квітні цей показник становив 2,5 тис.) серед яких, окрім рішень у справах, ухвали про відкриття провадження у справах, залучення третіх осіб, роз’яснення судового рішення, заміну сторони виконавчого провадження, встановлення контролю за виконанням судового рішення та інше», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у травні до ОАСК через месенджери надійшло понад 1,2 тисяч запитів від сторін судового процесу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва