У якому випадку пенсіонерам зможуть переказати виплати без відкриття рахунка через АТ «Ощадбанк»

16:22, 3 июня 2022
У разі неможливості здійснювати уповноваженими банками виплати пенсій, їх виплата здійснюється шляхом переказу коштів одержувачу без відкриття рахунка через АТ «Ощадбанк».
У якому випадку пенсіонерам зможуть переказати виплати без відкриття рахунка через АТ «Ощадбанк»
Джерело фото: pmg.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Комітеті з питань бюджету схвалюють дії Уряду щодо соціального захисту пенсіонерів під час війни. Так, інформаційне управління Верховної Ради повідомляє, що для людей, які у період військових дій змінили своє місце проживання на території України, та одержували соціальні виплати через АТ «Укрпошта» Уряд передбачив особливий порядок продовження цих виплат за новим місцем проживання на період введення воєнного стану /постанова Кабінету Міністрів України від 26.02.2022 р. №162/.

Максимально спрощено механізм зміни способу виплати пенсії, перш за все пенсіонер має повідомити орган Пенсійного фонду України або орган соціального захисту або через контакт-центр АТ «Укрпошта» про зміну місця свого проживання. У разі неможливості здійснювати уповноваженими банками виплати пенсій, їх виплата здійснюється шляхом переказу коштів одержувачу без відкриття рахунка через АТ «Ощадбанк».

Також «Судово-юридична газета» писала, хто має право на призначення дострокової пенсії за віком: відповідь Мінсоцполітики.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді