Чернівецький окружний адмінсуд повідомив про наявність вакантної посади

17:06, 7 июня 2022
На посаду головного спеціаліста з інформаційних технологій можливе призначення без конкурсного відбору.
Чернівецький окружний адмінсуд повідомив про наявність вакантної посади
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чернівецький окружний адміністративний суд повідомив про наявність вакантної посади головного спеціаліста (з інформаційних технологій). Про це йдеться у пресслужбі суду.

«Чернівецький окружний адміністративний суд запрошує на роботу громадян України на посаду державної служби – головного спеціаліста (з інформаційних технологій) без конкурсного відбору на період воєнного стану, відповідно до Закону України №2259-IX від 12 травня 2022 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану».

На вказану посаду головного спеціаліста (з інформаційних технологій)  можливе призначення без конкурсного відбору, на підставі поданої:

  1. заяви;
  2. заповненої особової картки (затвердженої наказом Національного агентства України з питань державної служби №77-20 від 19.05.2020 року);
  3. документи, що підтверджують наявність громадянства України;
  4. документа про освіту (документа про вищу освіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра або магістра за напрямком комп’ютерних наук і технологій, інформаційних систем та програмування або інших суміжних спеціальностей відповідного професійного спрямування).

Вказані документи надсилати до 30 червня 2022 року на електронну пошту: [email protected]

За додатковою інформацією можете звертатися до відділу управління персоналом Чернівецького окружного адміністративного суду за номером телефону 57-95-27», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Північний апеляційний господарський суд повідомив про наявність вакантної посади.

Крім того, Шевченківський райсуд Києва повідомив про наявність низки вакантних посад.

Додамо, суди починають запрошувати на роботу працівників апарату без конкурсного відбору.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва