Шевченківський райсуд Києва повідомив про неможливість фіксації засідань в режимі звуко/відео-записів та відеоконференцзв’язку

15:07, 16 июня 2022
У приміщенні суду відсутній доступ до мережі «Інтернет».
Шевченківський райсуд Києва повідомив про неможливість фіксації засідань в режимі звуко/відео-записів та відеоконференцзв’язку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як раніше писала «Судово-юридична газета», почалося відключення судів від Internet. 

Шевченківський районний суд Києва повідомив, що фіксація судових засідань в режимі звуко/відео-записів та відеоконференцзв’язку здійснюється за допомогою програмного забезпечення «АКОРД», але воно не працює через відсутність доступу до мережі «Інтернет», тому наразі неможливо проводити судові засідання за допомогою вказаного програмного забезпечення. Про це йдеться на Facebook-сторінці суду.

«Шевченківський районний суд м. Києва повідомляє, що фіксація судових засідань в режимі звуко/відео-записів та відеоконференцзв’язку здійснюється за допомогою програмного забезпечення «АКОРД».

При цьому, належне функціонування зазначеної системи здійснюється за допомогою ліцензійних ключів, перевірка яких відбувається  з періодичністю 2-3 дні за допомогою доступу до мережі «Інтернет».

У той же час, у зв’язку із відсутністю доступу до мережі «Інтернет» у приміщенні суду з 11 години 00 хвилин 14 червня 2022 року, внаслідок виниклої заборгованості ДСА України перед провайдером інтернет-зв’язку, в більшій частині залів судових засідань обмежено доступ до програмного забезпечення «Акорд», що призвело до неможливості  проводити судові засідання за допомогою вказаного програмного забезпечення», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області