Потрапили до лікарні після покупки шаурми у Києві: у Держпродспоживслужбі розповіли подробиці

07:24, 20 июня 2022
Також показали фото МАФу.
Потрапили до лікарні після покупки шаурми у Києві: у Держпродспоживслужбі розповіли подробиці
Джерело фото: facebook.com/kiev.dpss.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

«Судово-юридична газета» писала, що у Києві вісім осіб потрапили до лікарні. Як кажуть у Держпродспоживслужбі, напередодні госпіталізовані придбали шаурму в одному павільйоні.

Так, Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві розповіло: «При первинному огляді ятки з продажу шаурми, харчові продукти зберігалися і готувалися в антисанітарних умовах».  

Наразі працює слідчо-оперативна група Дарницького РУ Нацполіції спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві та Відділом контролю за благоустроєм та охорони навколишнього природного середовища Дарницької РДА.

Крім того, зазначається, що під час огляду у приміщені МАФа з’явилися невідомі люди. Нацполіція затримала присутніх у МАФі для встановлення особи та вилучила демонтоване обладнання.

«З’ясовуються особи, а саме їх причетність до суб’єкта господарювання, встановлюють наявність залишків харчових продуктів для проведення лабораторних досліджень», - сказано у повідомленні.

Слідчо-оперативні дії тривають.

Також у Держпродспоживслужбі додають: «Станом на 18 червня зафіксовано вже 16 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію, у тому числі у однієї особи виділено Salmonella Enteritidis».

Джерело фото: facebook.com/kiev.dpss.gov.ua

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області