Зеленський хоче звільнити Баканова через провали СБУ та втрати у Херсоні, — Politicо

08:21, 24 июня 2022
За інформацією видання, стосунки Зеленського та Баканова зараз дуже напружені через провали СБУ та швидку окупацію Херсона.
Зеленський хоче  звільнити Баканова через провали СБУ та втрати у Херсоні, — Politicо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент Володимир Зеленський має намір звільнити з посади голови Служби безпеки України Івана Баканова. Про це повідомляє «Українська правда».

Так, за даними німецького видання Politicо, Баканова хочуть звільнити через невдачі і втрати в Херсоні.

Посилаючись на слова чотирьох чиновників, наближених до президента, і західного дипломата, який консультував Київ щодо реформ, Politico пише, що Зеленський прагне «замінити Баканова кимсь більш підходящим».

«Ми дуже незадоволені його роботою і працюємо над тим, щоб від нього позбутися, – сказав POLITICO на умовах анонімності високопоставлений український чиновник, близький до Зеленського, щоб розповісти про делікатні кадрові питання. – Ми не задоволені його управлінськими навичками, знаєте, тому що зараз вам потрібні… навички антикризового менеджменту, яких, на нашу думку, він не має».

То ж, за словами, цих чиновників, зараз шукають когось, хто б краще впорався із цією дуже відповідальною посадою, особливо у такий складний час.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки