Арахамія: Росія має бути повністю відрізана від можливості отримувати, зберігати американські долари

21:40, 24 июня 2022
СБУ встановила, що російська розвідка використовувала долари США для фінансування підривної діяльності на території України, — Давид Арахамія.
Арахамія: Росія має бути повністю відрізана від можливості отримувати, зберігати американські долари
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Керівник фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія у Телеграм повідомив, що викриття Службою безпеки України агентурної мережі ГРУ РФ, до якої входив нардеп Андрій Деркач, дозволило отримати докази, які мають лягти в основу найжорсткіших санкцій.

«СБУ встановила, що російська розвідка використовувала долари США для фінансування підривної діяльності на території України. Йдеться про суми в мільйони доларів, які передбачалися для створення приватних охоронних фірм під кураторством російських розвідників.

Ці факти підтверджують не лише те, що Росія є спонсором тероризму, а й те, що для фінансування злочинів російська розвідка використовує не свої нікому не потрібні рублі, а долари США. Тобто перетворює здобутки цивілізованого світу на зброю для терористів.

Це означає, що Росія має бути повністю відрізана від можливості отримувати, зберігати, переказувати американські долари, євро чи іншу вільноконвертовану валюту. Адже для них це - інструмент фінансування злочинів, а не спосіб розвивати економіку, створювати блага і ділитися ними з людством», — йдеться у повідомленні Арахамії.

Нет описания.

Нагадаємо, що СБУ викрила агентурну мережу Головного управління Генерального штабу Росії, до якої входив А. Деркач. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки