Ірина Венедіктова заявила, що співробітників ТРЦ у Кременчуці, куди влучила ракета, можуть притягнути до відповідальності

12:28, 28 июня 2022
Якщо слідство доведе, що співробітники торгового центру знехтували заходами безпеки людей під час повітряної тривоги, їх притягнуть до відповідальності, зазначила Генпрокурор.
Ірина Венедіктова заявила, що співробітників ТРЦ у Кременчуці, куди влучила ракета, можуть притягнути до відповідальності
Джерело фото: facebook.com/vitalii.maletskyi.official
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова заявила, що після розслідування справи щодо обстрілу торгового центру у Кременчуці, до відповідальності можуть притягнути співробітників закладу. Про це вона сказала в інтерв’ю «Суспільному».

Якщо слідство доведе, що співробітники торгового центру знехтували заходами безпеки людей під час повітряної тривоги, їх притягнуть до відповідальності, сказала Венедіктова.

 «Якщо дійсно там були певні такі порушення, які б змогли б превентивно зберегти життя і цього не відбулося, звичайно буде притягнення до відповідальності», – розповіла Ірина Венедіктова.

За словами керівника обласної прокуратури Антона Столітнього, на час повітряної тривоги торговий центр мав призупинити роботу.

«Досліджується також питання халатного ставлення до виконання своїх службових обов’язків керівництва даного закладу стосовно їх дій після отримання сповіщення про тривогу. На них покладений обов’язок на час тривоги припинити діяльність торгового центру і відновити таку діяльність після закінчення повітряної тривоги», – додав Антон Столітній.

Раніше ми писали про ракетний удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла.

Також ми публікували відео з місця інциденту.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді