Справа ПрАТ «ФК «Чорноморець»: яке рішення прийняв КГС ВС

17:58, 9 ноября 2021
КГС ВС у справі № 916/3704/20 постанову апеляційного суду скасував, а ухвалу суду першої інстанції залишив без змін.
Справа ПрАТ «ФК «Чорноморець»: яке рішення прийняв КГС ВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

4 листопада Касаційний господарський суд у складі ВС розглянув касаційну скаргу Приватного акціонерного товариства «Футбольний клуб «Чорноморець» на постанову Південно-західного апеляційного господарського суду. Про це повідомляє пресслужба КГС ВС.

«Господарський суд Одеської області ухвалою від 11 січня 2021 року відкрив провадження у справі за заявою ПрАТ «Футбольний клуб «Чорноморець» про банкрутство ПрАТ.

Південно-західний апеляційний господарський суд постановою від 1 червня 2021 року скасував ухвалу місцевого суду та ухвалив нове рішення про відмову у відкритті провадження у справі про банкрутство ПрАТ «Футбольний клуб «Чорноморець».

При цьому суд апеляційної інстанції зазначив про відсутність загрози неплатоспроможності боржника, а, отже, і відсутність підстав для відкриття провадження у справі з підстав частини 6 статті 34 КУзПБ.

Постановою КГС ВС від 4 листопада 2021 року у справі № 916/3704/20 постанову апеляційного суду скасовано, а ухвалу суду першої інстанції залишено без змін», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Верховний Суд оприлюднив щотижневий огляд рішень, ухвалених ВС за період із 25 до 29 жовтня 2021 року. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде