Поздравление Генерального прокурора Украины с Днем работников прокуратуры

11:00, 1 декабря 2015
Генеральный прокурор Украины Виктор Шокин поздравил работников прокуратуры с профессиональным праздником.
Поздравление Генерального прокурора Украины с Днем работников прокуратуры
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральный прокурор Украины Виктор Шокин поздравил работников прокуратуры с профессиональным праздником.

 

Шановні співробітники та ветерани органів прокуратури України!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників прокуратури України!


Бажаю нам усім витримки, сил та наснаги у цей визначальний для України час. Адже в нашій країні відбуваються справжні глибинні перетворення на шляху до створення сильної держави з європейським майбутнім. Частиною цих перетворень є і реформа органів прокуратури, і безпрецедентна боротьба із корупцією, без яких не можна уявити собі оновлену правоохоронну систему в Україні.

В цьому році ми перегорнули чимало історичних сторінок у житті української прокуратури. Набув чинності новий Закон України «Про прокуратуру», закінчується конкурс на заміщення посад керівників нових місцевих прокуратур та їх заступників, також на відкритому конкурсі обрано керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

В цей без перебільшення історичний момент ми всі готуємось до великих змін. Вірю, що кінцевим результатом цих кардинальних змін і боротьби за краще майбутнє стане перемога України і приєднання її до європейської сім'ї. 

Наперекір усім складнощам оновлені органи прокуратури будуть виконувати свої обов’язки з повною відповідальністю, чесно, неупереджено і віддано служити державі і суспільству. Довіра людей до прокуратури має стати найбільшою винагородою і свідченням успішності проведених реформ.

З окремими словами глибокої вдячності звертаюся до наших ветеранів. Бажаю Вам щастя, миру, злагоди, міцного здоров'я та благополуччя.

У цей святковий день від щирого серця прийміть ще раз побажання мирного неба, родинного щастя і затишку, успіхів та впевненості у завтрашньому дні!

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва