В Національній академії адвокатури проходить дводенний правовий практикум

17:59, 9 июля 2019
Захід акредитований Експертною радою з питань акредитації та сертифікації при НААУ.
В Національній академії адвокатури проходить дводенний правовий практикум
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Національній академії прокуратури 9 липня 2019 року розпочав роботу дводенний правовий практикум «Правові позиції Європейського суду з прав людини та Суду Європейського союзу. Право на мирне володіння майном: європейський та національний досвід». Про це йдеться на сайті відомства.

Зазначається, що практикум акредитований Експертною радою з питань акредитації та сертифікації при Національній асоціації адвокатів України.

На пленарне засідання правового практикуму завітав представник Президента України у Верховній Раді Руслан Стефанчук.  

«Цей захід є дуже важливим, оскільки об’єднав людей справи, людей, які прагнуть змін у країні, і присвячений обговоренню актуальних питань правової реформи в державі: реформи конституційних засад, реформи судоустрою, реформи правоохоронних органів, а також питань, пов’язаних із перехідним правосуддям на окупованих територіях», — зазначив представник Зеленського.

Крім того, Стефанчук наголосив, що працівники Національної академії прокуратури України та кожен присутній учасник цього правового практикуму — це фахівці високого рівня, які мають необхідні знання, навички та вміння у цих сферах.

Правовий практикум об’єднав різну наукову аудиторію, зокрема, на заході присутні судді, представники Міністерства юстиції України, працівники органів прокуратури України, науковці, адвокати, провідні вчені, викладачі закладів вищої освіти. Крім того, більше двохсот фахівців у галузі права виявили бажання спостерігати за науковим заходом онлайн.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що з 1 липня адвокатам та помічникам адвокатів потрібно звітуватись щодо підвищення кваліфікаціїперед своїми регіональними радами адвокатів за формою, передбаченою за раніше діючим Порядком.

Також ми повідомляли, що в Україні стрімко зростає кількість адвокатів.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді