У США готуються до виборів до Конгресу: хто лідирує в опитуваннях на даний момент

09:03, 6 листопада 2022
49% виборців планують голосувати за республіканця, який представлятиме їх у Конгресі 8 листопада, 45% мають намір проголосувати за демократа.
У США готуються до виборів до Конгресу: хто лідирує в опитуваннях на даний момент
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 8 листопада, у Сполучених Штатах відбудуться парламентські вибори. Вони визначать баланс сил та контроль над Конгресом у наступні два роки.

Наразі республіканці лідирують у перегонах до Палати представників і мають намір поборотися за одне місце у Сенаті. Наразі демократи контролюють Сенат 50/50 із вирішальним голосом віце-президента Камали Харріс. Щоб отримати більшість, республіканцям потрібно отримати лише одне місце.

Як показують опитування Times/Siena, 49% виборців планують голосувати за республіканця, який представлятиме їх у Конгресі 8 листопада, 45% мають намір проголосувати за демократа. Комп'ютерна симуляція, яка прорахувала 40 тисяч варіантів розвитку подій, вважає, що контроль над Палатою з 80% ймовірністю візьмуть республіканці. Також вони мають 80% шанс зайняти в Палаті від 214 до 248 місць.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва