Вірменія відмовилась проводити навчання ОДКБ у 2023 році

11:59, 10 січня 2023
У Вірменії вважають недоцільним проводити у країні військові навчання організації, повідомив прем’єр Вірменії Нікол Пашинян.
Вірменія відмовилась проводити навчання ОДКБ у 2023 році
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вірменія вважає недоцільним проведення навчань Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) на своїй території. Про це на пресконференції заявив прем’єр Вірменії Нікол Пашинян, пише News.am.

"Міністр оборони Республіки Вірменія письмово поінформував об’єднаний штаб ОДКБ, що ми не вважаємо за доцільне проведення таких військових навчань на території Республіки Вірменія в цій ситуації. Цього року ці військові навчання не відбудуться", – сказав Пашинян.

Коментуючи повідомлення про те, що Вірменія поставила Росії ультиматум щодо того, що якщо Лачинський коридор не буде відкритий до 10 січня, Вірменія вийде з ОДКБ, Пашинян відповів. "Я не вважаю, що ми повинні говорити з нашими партнерами мовою ультиматумів. Те, що ми маємо сказати про цю ситуацію, вже було сказано, і, за великим рахунком, додати нічого".

У цьому році "миротворчі" навчання ОДКБ "Непорушне братство" мали відбутися у Вірменії. Ці навчання є командно-штабними, в них задіяні "миротворчі контингенти" всіх шести країн ОДКБ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Танцюра
    Катерина Танцюра
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Вікторія Джарти
    Вікторія Джарти
    суддя Господарського суду міста Києва
  • Віталій Батрак
    Віталій Батрак
    суддя Херсонського апеляційного суду
  • Кирило Гарник
    Кирило Гарник
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва