На будівлі МВС у Москві з'явився комплекс ППО «Панцир-С1», фото

08:21, 22 січня 2023
Влада доручила розгорнути системи протиповітряної оборони в Москві та її околицях після кількох атак безпілотників у центральній частині країни.
На будівлі МВС у Москві з'явився комплекс ППО «Панцир-С1», фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Після розміщення установки захисних комплексів від ракет на даху міноборони в Москві, у місті з'явилося багато подібних засобів захисту.

Так, комплекс ППО «Панцир-С1» з'явився й на даху ГУВС Москви. Фото публікують у мережі.

Системи ППО розміщують в густонаселених житлових кварталах, переважно поблизу аеропортів і аеродромів. Ще один комплекс встановили біля резиденції Путіна в підмосковному Ново-Огарьовому.

За інформацією Bloomberg, російська влада доручила розгорнути системи протиповітряної оборони в Москві та її околицях після кількох атак безпілотників у центральній частині країни. Місцеві жителі нещодавно опублікували в соціальних мережах низку фотографій кранів, що підіймати системи «Панцир» на дахи в центрі Москви. Окрім цього, оборонні споруди встановили в західному передмісті, недалеко від офіційної резиденції Путіна.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва