В Ізраїлі жінка напала на суддю на очах у трьох дітей

16:40, 30 квітня 2023
Інцидент стався на перехресті біля майдану Денія в Єрусалимі.
В Ізраїлі жінка напала на суддю на очах у трьох дітей
Фото: vsim.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Ізраїлі 54-річна мешканка Єрусалиму Галіт Ошияр постала перед судом за звинуваченням у погрозах судді окружного суду з трудових питань Сарі Бройнер-Яшрзада, передають «Вісті Ізраїль».

Як пише видання, суддя вела машину і зупинилася на перехресті на червоне світло світлофора, як раптом у відкрите вікно машини просунулась голова незнайомки, яка прокричала: Ти мене засудила, ти і твої діти заплатять за це. Суддя придивилась і дізналася в незнайомці жінку, чию справу розглядала за 8 років до цієї події.

У обвинувальному висновку зазначається, що Ошияр вимовила погрози на адресу самої судді та її дітей кілька разів.

Розгляд справи тривав 4 роки. Спочатку Ошияр заявила в суді, що суддя обізналася і що вона перебувала на той час в іншому місці. Поліція вивчила записи з камер спостереження у місці події і справді не виявила на них обвинувачену.

Проте потерпіла заперечила, що одразу впізнала Ошияр. Вона пояснила, що 8 років тому винесла рішення суду з трудових питань не на користь цієї жінки, і та оголосила їй справжню війну. Ошияр не лише оскаржила рішення суду у всіх можливих інстанціях, включаючи БАГАЦ, але й подала проти судді дві скарги, зокрема до канцелярії голови уряду.

Суддя Ейтан Коен визнав висловлювання Ошіяр погрозами і вказав на суперечності у її свідченнях, а також на те, що вона не представила жодного свідка з кафе, в якому нібито перебувала на момент події. Спочатку вона сказала, що у кафе всі її знають, але пізніше змінила версію і почала стверджувати, що не має жодних зв'язків із людьми з цього закладу.

Заяву до суду подала не Бройнер-Яшрзада, а відділ безпеки суду. Ошияр визнано винною.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді