Байден обговорив з керівниками Microsoft, Google, Anthropic та OpenAI ризики штучного інтелекту

09:18, 5 травня 2023
У Білому домі зазначили, що технологія ІІ може покращити життя, але може спричинити проблеми з безпекою, конфіденційністю та цивільними правами.
Байден обговорив з керівниками Microsoft, Google, Anthropic та OpenAI ризики штучного інтелекту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент США Джо Байден в Білому домі провів зустріч з керівниками провідних компаній, які займаються ШІ, серед яких Google і Microsoft, щоб обговорити ризики та заходи безпеки нової технології, передає Reuters.

На зустріч запросили Сундара Пічаї з Google, Сатья Наделлу з Microsoft, Сема Альтмана з OpenAI та Даріо Амодея з Anthropic, а також віце-президента США Камалу Харріс та представників адміністрації, радника з національної безпеки Джейка Саллівана, міністра торгівлі Джина Раймондо та ін.

У Білому домі зазначили, що технологія ШІ може покращити життя, але може спричинити проблеми з безпекою, конфіденційністю та цивільними правами.

За словами представників адміністрації Байдена, керівники цифрових гігантів несуть юридичну відповідальність за безпеку своїх продуктів штучного інтелекту і що адміністрація відкрита для просування нових правил та підтримки нового законодавства про штучний інтелект.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська