Маск тестує платну підписку для нових користувачів своєї соцмережі у розмірі $1

14:13, 18 жовтня 2023
Нові користувачі з Нової Зеландії та Філіппін повинні будуть підписатися на річну підписку в розмірі $1, щоб розміщувати публікації та взаємодіяти з іншими дописами на платформі.
Маск тестує платну підписку для нових користувачів своєї соцмережі у розмірі $1
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Соціальна мережа Ілона Маска X (Twitter) оголосила про тестування платного доступу для нових користувачів, щоб розміщувати публікації та взаємодіяти з іншими дописами. Про це повідомляє CNN.

Нові користувачі з Нової Зеландії та Філіппін повинні будуть підписатися на річну підписку в розмірі $1, щоб розміщувати публікації та взаємодіяти з іншими дописами на платформі. 

Тестування стосується лише нових акаунтів. Крім цього, користувачі можуть придбати преміум-підписку Х за $3,99 на місяць, і йому не потрібно буде платити $1. Тест ніяк не вплине на користувачів, які вже зареєстровані у соцмережі.

«Нові користувачі в тестовому регіоні, які відмовилися від преміум-плати та річної підписки, зможуть лише читати публікації, дивитися відео та підписуватися на облікові записи, але не взаємодіяти на платформі», - йдеться у повідомленні.

У компанії стверджують, що тестування має на меті «зміцнити наші вже успішні зусилля щодо зменшення кількості спаму, маніпулювання нашою платформою та діяльністю ботів, і врівноважити доступність платформи невеликою сумою комісії».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду