Компанія Meta заборонила використовувати генеративний штучний інтелект в політичній рекламі

21:49, 7 листопада 2023
Компанія Цукерберга забороняє політичним кампаніям використовувати її нові генеративні рекламні продукти штучного інтелекту.
Компанія Meta заборонила використовувати генеративний штучний інтелект в політичній рекламі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Компанія Metа, яка є власником Facebook, забороняє політичним кампаніям використовувати її нові генеративні рекламні продукти штучного інтелекту. Про це повідомляє Reuters.

«Оскільки ми продовжуємо тестувати нові інструменти створення реклами Generative AI в Ads Manager, рекламодавцям, які проводять кампанії, що кваліфікуються як реклама житла, працевлаштування, кредитування чи соціальних питань, виборів чи політики, або пов’язані з охороною здоров’я, фармацевтикою чи фінансовими послугами, заборонено використовувати ці функції Generative AI», - зазначили в компанії.

«Ми вважаємо, що цей підхід дасть нам змогу краще зрозуміти потенційні ризики та створити правильні гарантії для використання Generative AI в рекламі, яка стосується потенційно делікатних тем у регульованих галузях», - додали там.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва