Міноборони США закликало Конгрес схвалити додаткове фінансування України та Ізраїлю

08:53, 17 листопада 2023
В Пентагоні заявили про необхідність швидкого затвердження Конгресом президентського запиту щодо пакету допомоги Україні та Ізраїлю.
Міноборони США закликало Конгрес схвалити додаткове фінансування України та Ізраїлю
Джерело фото: glavnoe.in.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Міністерстві оборони США закликали Конгрес підтримати запит щодо надання додаткового фінансування для підтримки України та Ізраїлю задля забезпечення національної безпеки та інвестицій у військово-промисловий сектор у регіоні Індо-Тихоокеанського басейну. Про це розповіла заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх, під час відеобрифінгу.

Заступник спікера Пентагону висловила необхідність швидкого затвердження президентського запиту про додаткове фінансування з боку Конгресу.  Сінгх підкреслила, що Україна продовжує активні дії в забезпеченні своєї безпеки і потребує постійної та надійної підтримки. Вона також зазначила, що для військового співробітництва з Україною необхідно більше коштів, ніж в даний момент доступно у бюджеті Пентагону.

«Ми знаємо, що Україна продовжує докладати зусиль, веде контрнаступ, їй потрібна постійна підтримка на регулярній основі. Тому ми знаємо, що потрібно й надалі задовольняти їхні потреби», – додала вона.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва