Зірка Marvel Себастьян Стен зіграє роль молодого Дональда Трампа у фільмі «Студент»

13:31, 30 листопада 2023
Про Дональда Трампа знімають фільм «Студент», у якому йдеться про владу та амбіції у світі корупції та обману.
Зірка Marvel Себастьян Стен зіграє роль молодого Дональда Трампа у фільмі «Студент»
Джерело фото: Amino Apps
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Відомий актор Себастьян Стен зіграє молодого Дональда Трампа у фільмі «Студент», режисера Алі Аббасі, – повідомляє видання Variety.

Цього року Стен був номінований на «Золотий глобус» і «Еммі» за роль рокера Томмі Лі в біографічній драмі Хулу «Пем і Томмі». Він найбільш відомий своєю роллю Бакі Барнса, він же Зимовий Солдат, у кіновсесвіті Marvel. Останнім часом він з’являвся в ролі героя в серіалі Disney+ «Сокіл і Зимовий солдат», а наступним планом він зніметься в «Громовиці» у 2025 році. Стен також зіграв співзасновника Robinhood Влада Тенева в стоковому фільмі GameStop цієї осені. «Dumb Money», а його останні ролі включають «Ghosted», «Sharper», «Bupkis», «Fresh» і «The 355».

У фільмі також знайдуться Джеремі Стронг, володар премії «Спадкоємність», який зіграє Роя Кона, та Марія Бакалова, відома своїми ролями у серіалах «Борат 2» та «Тіла тіла тіла», яка виконає роль Івани Трамп. За відомостями журналу, «Студент» - це вивчення влади і амбіцій у світі корупції та обману. Цей фільм розкриває історію наставника-протеже, яка розповідає про зародження американської династії. Персонажі цього фільму відтворюють значні аспекти життя, розкриваючи моральну та людську цінність культури, де переможці і переможені визначають долі.

Сценарій фільму про Трампа буде написаний Габрієлем Шерманом, автором книги «Найгучніший голос у кімнаті: як блискучий, надменний Роджер Ейлс побудував Fox News - і розділив країну». Роман Габрієля Шермана вдихнув серіал Showtime «Найгучніший голос», у якому Рассел Кроу відіграв роль Роджера Ейлза. Фільм «Студент» стане спільною роботою Даніеля Бекермана з Scythia Films, Джейкоба Джерека з Profile Pictures і Рут Трісі з Taylored Films. Виконавчими продюсерами проекту будуть Грант Джонсон, Габрієль Шерман і Емі Бер.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва