ВООЗ закликає знову носити маски через зростання захворюваності на COVID-19

10:34, 6 січня 2024
За словами Тедроса Адханома Гебреєсуса, ці рекомендації дають більше інформації про те, що необхідно урядам для боротьби з глобальними загрозами COVID-19, які продовжуються.
ВООЗ закликає знову носити маски через зростання захворюваності на COVID-19
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейєсус закликав продовжити дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції, щоб уникнути зараження COVID-19. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі X (колишній Twitter).

«Захворювання дихальних шляхів, спричинені COVID19, грипом та іншими патогенами, зростають у багатьох країнах протягом кількох тижнів, і очікується, що це продовжиться після останніх свят», - написав він.

Керівник ВООЗ дав кілька порад громадянам та урядам країн через ситуацію. Серед них, зокрема, йдеться про маски, вакцинацію та тестування.

«Як особам: обов'язково пройдіть тестування та за потреби зверніться за допомогою, оскільки лікування COVID-19 може запобігти важким захворюванням і смерті. Продовжуйте використовувати маски, вентиляцію та дистанцію, щоб зменшити вплив, і переконайтеся, що ви та ваші близькі зробили щеплення проти COVID-19 та грипу», - додав Гебрейєсус.

Нагадаємо, Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України в Україні повідомив, що у грудні в країні зареєстровано три випадки нового варіанту коронавірусу «Pirola».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду