Молдова спростувала заяву Придністров'я про «інцидент із вогнепальною зброєю» на кордоні з Україною

17:04, 11 січня 2024
Бюро реінтеграції Молдови стверджує, що не має офіційних підтверджень щодо заяв придністровських спецслужб.
Молдова спростувала заяву Придністров'я про «інцидент із вогнепальною зброєю» на кордоні з Україною
Джерело фото: depositphotos.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Уряд Молдови відхилив заяву міністерства держбезпеки непризнаного Придністров'я про «інцидент із вогнепальною зброєю» на кордоні з Україною. За інформацією NewsMaker, Бюро реінтеграції Молдови стверджує, що не отримало підтверджень щодо заяв представників придністровської спецслужби «МДБ».

«Офіційними каналами підтвердженої інформації про це немає. Ми знову заявляємо про необхідність отримувати інформацію з достовірних та офіційних джерел компетентних державних органів», – повідомили представники Бюро реінтеграції.

Представники Бюро реінтеграції вказали, що не мають офіційних підтверджень щодо заяв, які зробили придністровські спецслужби, і закликали отримувати інформацію з достовірних та офіційних джерел компетентних державних органів.

Раніше, 10 січня, «МДБ» Придністров'я повідомило про «інцидент із застосуванням вогнепальної зброї» на кордоні з Україною, стверджуючи, що двоє жителів Придністров'я перемістились на територію України. Українська Держприкордонслужба тоді спростувала цю інформацію, і її представник ствердив, що не відомо про жодні інциденти на придністровському сегменті кордону з Молдовою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області