ШІ в роботі з документами: Adobe оголосила про випуск AI Assistant

18:52, 21 лютого 2024
Adobe випустила бета-версію AI Assistant для аналізу PDF-файлів.
ШІ в роботі з документами: Adobe оголосила про випуск AI Assistant
Джерело фото: its.hku.hk
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американська компанія Adobe Systems оголосила про випуск бета-версії свого нового помічника AI Assistant, який працює на основі штучного інтелекту і спрямований на аналіз PDF-файлів. Цю інформацію повідомили на офіційному веб-сайті Adobe.

Згідно з повідомленням, помічник інтегрований у робочі процеси Reader і Acrobat і здатний миттєво генерувати підсумки, проводити аналітику довгих документів, відповідати на запитання та форматувати інформацію для обміну в електронних листах, звітах і презентаціях.

AI Assistant використовує ті ж моделі штучного інтелекту та машинного навчання, що й технологія Acrobat Liquid Mode, яка полегшує перегляд PDF-файлів на смартфонах та планшетах.

«Штучний інтелект пропонує більш інтелектуальну роботу з документами, перетворюючи інформацію в PDF-файлах на практичний, професійно викладений контент», — зазначив старший віцепрезидент Adobe Document Cloud Абгігян Моді.

Бета-версію AI Assistant зможуть випробувати користувачі Acrobat Individual, Pro, Teams і пробної версії Acrobat Pro починаючи з 20 лютого. Крім цього, «найближчими днями й тижнями» у Reader з’являться інші функції AI Assistant.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України