Судний день для опонентів пообіцяв Трамп зі своєю перемогою на виборах

17:33, 26 лютого 2024
Трамп обіцяє «свято» для прихильників та «чорний день» для опонентів.
Судний день для опонентів пообіцяв Трамп зі своєю перемогою на виборах
Джерело фото: AP Photo
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Екс-президент США Дональд Трамп заявив, що його можлива перемога на президентських виборах буде святом для прихильників і чорним днем для його опонентів. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Під час свого виступу на Конференції консервативної політичної дії (CPAC) поблизу Вашингтона, колишній глава держави заявив, що його другий термін в офісі президента означатиме «помсту» для опонентів, включаючи президента Джо Байдена.

«Ваша перемога буде нашим остаточним виправданням, ваша свобода буде нашою найвищою нагородою, а безпрецедентний успіх Сполучених Штатів Америки буде моєю остаточною та абсолютною помстою», - заявив Трамп перед своїми послухачами.

«Для працьовитих американців 5 листопада стане нашим новим днем визволення. Але для брехунів, обманщиків, шахраїв, цензорів і самозванців, які захопили наш уряд, це буде день їхнього суду», - додав експрезидент.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду