Дмитро Кулеба закликав українців повертатися з-за кордону та захищати Батьківщину

10:01, 27 лютого 2024
Міністр закликав всіх українців, які виїхали з країни з початку повномасштабного вторгнення, розглянути можливість повернення додому.
Дмитро Кулеба закликав українців повертатися з-за кордону та захищати Батьківщину
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звернувся до українців, які виїхали з України під час повномасштабного вторгнення рф, повернутись і допомогти обороняти Батьківщину.

Як пише «Європейська правда», про це він сказав в інтерв’ю «The Irish Times».

«Ми поважаємо індивідуальний вибір кожної людини, але ми також закликаємо всіх українців, які виїхали з країни з початку повномасштабного вторгнення, розглянути можливість повернення додому», – додав Кулеба.

Він зазначив, що Україна розуміє, що деякі люди не можуть мати такого вибору через стан здоров'я чи інші особисті обставини.

«Але тих, хто має вибір, ми запрошуємо повернутися і допомогти Україні боротися і вижити своїм безпосереднім особистим внеском», – додав міністр.

Раніше представники ООН провели опитування в українських біженців щодо того, коли вони планують повертатись додому. Виявилось, що 65% біженців планують повернутися з-за кордону в Україну, а раніше охочих було 77%.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду