У Будапешті подовжили безкоштовний проїзд українським шукачам притулку

23:52, 4 квітня 2024
Будапешт продовжив безкоштовний проїзд українським біженцям до 30 вересня.
У Будапешті подовжили безкоштовний проїзд українським шукачам притулку
Джерело фото: acc.cv.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Будапешті українським шукачам притулку подовжили можливість безкоштовного користування громадським транспортом до 30 вересня 2024 року. Про це повідомляє Будапештський транспортний центр, передає Міністерство реінтеграції.

Щоб скористатися цією послугою, українці, які шукають притулок, повинні пред'явити український документ, що підтверджує їх особу. Серед таких документів можуть бути паспорт, посвідчення особи, посвідка на проживання, український студентський квиток для іноземних студентів, що навчаються в Україні, або будь-який інший документ, у якому вказана українська адреса проживання для іноземців, які перебували в Україні.

Зазначено, що з цими документами українці можуть безкоштовно користуватися усіма видами громадського транспорту в Будапешті, за винятком деяких маршрутів та видів транспорту, таких як експрес до аеропорту, фунікулер до Будайської фортеці, екскурсійні рейси, катери, а також певні маршрути приміських автобусів та електричок у межах міста.

Ця послуга була вперше запроваджена 4 березня 2022 року і тепер продовжена на ще півроку, щоб надати українцям більше підтримки у важкий час.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України