Байден повертається до роботи в Овальний кабінет після майже тижня боротьби з ковідом, — Білий дім

09:29, 23 липня 2024
Байдена востаннє бачили на публіці ввечері 17 липня після того, як він отримав позитивний результат тесту на COVID-19 під час кампанії в Лас-Вегасі.
Байден повертається до роботи в Овальний кабінет після майже тижня боротьби з ковідом, — Білий дім
Джерело фото: SAUL LOEB / AFP
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Симптоми COVID-19 президента США Джо Байдена майже повністю зникли і він повертається до Овального кабінету. Про це пише «АР».

Байдена востаннє бачили на публіці ввечері в середу, 17 липня, після прибуття на американську авіабазу в Дуврі, штат Делавер, після того, як він отримав позитивний результат тесту на COVID-19 під час кампанії в Лас-Вегасі на початку дня. Потім він поїхав до свого будинку відпочинку в Рехобот-Біч, штат Делавер.

За інформацією Білого дому, Байден планує повернутися до Овального кабінету у вівторок.

Його лікар доктор Кевін О'Коннор, заявив, що президент завершив прийом препарату для боротьби з COVID у понеділок вранці, 22 липня.

«Його симптоми майже повністю зникли», – написав О'Коннор.

Білий дім повідомив, що в понеділок Байден отримав окремі брифінги від радника з внутрішньої безпеки Ліз Шервуд-Рендалл і радника з національної безпеки Джейка Саллівана. Обидва брифінги проводилися віртуально.

Напередодні Байден заявив, що планує цього тижня виступити зі зверненням до нації, щоб обговорити своє рішення зняти свою кандидатуру з президентських перегонів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Боровков
    Дмитро Боровков
    заступник голови Залізничного районного суду м. Львова