Колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон може очолити газету The Daily Telegraph

21:18, 12 серпня 2024
Зараз Джонсон пише для цієї газети колонки.
Колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон може очолити газету The Daily Telegraph
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може очолити газету The Daily Telegraph. Це одне із провідних видань консервативного спрямування. Про це повідомляє Sky News.

Цю газету, а також журнал Spectator, збирається придбати колишній міністр фінансів Надхім Захаві. Він роздумує над призначенням Бориса Джонсона на посаду головного редактора.

За даними джерел, остаточної домовленості щодо посади Джонсона немає, але це обговорювали з інвесторами. Зараз Джонсон пише для цієї газети колонки, а раніше він розпочинав там кар'єру як кореспондент. Після того він пішов у політику – спершу як мер Лондона, а потім – як депутат Палати громад.

«Він все ще з великою любов'ю ставиться до Telegraph», – сказала Sky News людина, близька до колишнього прем'єр-міністра Британії.

Захаві покинув роботу депутатом в липні після того, як вирішив більше не балотуватися у своєму виборчому окрузі Стратфорд-он-Ейвон.  Спочатку він брав участь у дискусіях про майбутнє Telegraph як «посередник».

Подписывайтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua и на Google Новости SUD.UA, а также на наш VIBER, страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Карпенко
    Оксана Карпенко
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Елла Сгара
    Елла Сгара
    суддя Східного апеляційного господарського суду