Держсекретар США Ентоні Блінкен запевнив у подальшій підтримці України з боку Вашингтона

21:29, 24 серпня 2024
Держсекретар США висловив підтримку Україні в День Незалежності та обіцяв поглиблення партнерства.
Держсекретар США Ентоні Блінкен запевнив у подальшій підтримці України з боку Вашингтона
Джерело фото: ua.depositphotos.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державний секретар США Ентоні Блінкен у своєму привітанні з нагоди Дня Незалежності України запевнив у продовженні підтримки з боку Вашингтону. Відповідна заява була опублікована на сайті Держдепартаменту США.

«Від імені Сполучених Штатів Америки вітаю народ України з Днем Незалежності. Америка підтримує вас сьогодні і завжди», – зазначив Блінкен.

Держсекретар підкреслив відданість США забезпеченню довгострокової безпеки та економічної підтримки для України у боротьбі з російською агресією, а також у процесі відновлення та реформ. Блінкен високо оцінив досягнення України у просуванні демократичних цінностей, боротьбі з корупцією та сприянні економічному зростанню.

Він також заявив про готовність США поглибити партнерство з Україною, яке базується на спільних цінностях справедливості та демократії. «Ми продовжуватимемо підтримувати вас у захисті від агресії Росії, і разом ми будемо відстоювати принципи Статуту ООН щодо суверенітету і територіальної цілісності, забезпечуючи світле майбутнє для всіх українців», – йдеться в заяві Блінкена.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Юрій Бориславський
    Юрій Бориславський
    голова Залізничного районного суду м. Львова