У Києві жінка разом із собакою провалилася під лід: відео порятунку

07:00, 15 грудня 2022
Правоохоронці вчасно витягли жінку разом із песиком із крижаної води.
У Києві жінка разом із собакою провалилася під лід: відео порятунку
Скріншот
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу вранці, 14 грудня, патрулюючи територію Дарницького району столиці, два екіпажі полку поліції особливого призначення отримали виклик про те, що жінка провалилася під лід у воду. Як розповідають у Національй поліції України, поліцейські швидко прибули за адресою та кинулись на допомогу потерпілій.

«З’ясувалось, що місцева мешканка прогулювалася разом із собакою, який вибіг на лід і провалився у водойму. Жінка самостійно намагалась врятувати домашнього улюбленця, але, вийшовши на крихкий лід, і сама опинилась у крижаній воді», - розповідають у Нацполції.

Правоохоронці взяли два буксирувальні троси та мотузку і зв’язали їх між собою. Поліцейський обв’язався тросом, ліг на кригу та повзком добрався до жінки з собакою, які були від берега на відстані близько 30 метрів. Його колега разом із іншими поліцейськими допомагав рятівнику вибратися з жінкою та собакою на берег.

Для потерпівшої викликали лікарів, які надали їй необхідну медичну допомогу. Наразі життю киянки та її домашнього улюбленця нічого не загрожує.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду