Український літак «Мрія» додадуть в гру Microsoft Flight Simulator , відео

19:42, 2 лютого 2023
«Мрія» стане частиною платного доповнення гри, кошти обіцяють спрямовувати на відновлення справжнього літака.
Український літак «Мрія» додадуть в гру Microsoft Flight Simulator , відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До популярної гри Microsoft Flight Simulator додадуть модель українського літака Ан-225 «Мрія», який було знищено при атаці російських окупаційних військ на аеропорт «Гостомель». Про це повідомила компанія ДП «Антонов».

«Мрія» стане частиною платного доповнення гри і коштуватиме $19,99, кошти обіцяють спрямовувати на відновлення справжнього літака.

У листопаді 2022 року стало відомо, що ДП «Антонов» працює над відновленням «Мрії»: для цього використовуватимуть як нові деталі, так і ті, що вціліли після атаки росіян. Вартість проекту оцінюють у 500 млн євро.

Як відомо, Flight Simulator — це один із найвідоміших симуляторів польотів. У грі є точна віртуальна копія планети, з містами, селами, будівлями. Гра у реальному часі оновлює дані про час та погоду по всій планеті: якщо у грі пролетіти понад власним будинком, краєвид з ілюмінатора буде приблизно той самий, що і зі справжнього вікна. Гра також відома тим, що дуже точно відтворює популярні моделі літаків.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді