В ОП заперечили, що надавали дозвіл на зйомку в Україні російському режисерові

18:48, 15 березня 2023
Російський режисер Олександр Молочніков заявив, що їде в Україну знімати фільм про дітей з Бахмута, і має для цього відповідний дозвіл на зйомку від ОП.
В ОП заперечили, що надавали дозвіл на зйомку в Україні російському режисерові
Джерело фото: kislomolochniy/Instagram
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Офісі Президента заперечили свою причетність до приїзду в Україну російського режисера Олександра Молочнікова для зйомки фільму про дітей з Бахмута. Про це повідомляє Детектор медіа.

Нагадаємо, що 13 березня режисерка та лауреатка цьогорічної Шевченківської премії Ірина Цілик написала у Facebook про те, що російський режисер Олександр Молочніков уже їде до України з оператором, щоб у передмісті Києва зняти короткометражний фільм про дітей з Бахмута. При цьому Цілик посилалася на свого колегу, художника-постановника Івана Левченко.


У свою чергу Іван Левченко дав коментар ЗМІ, в якому зазначив, що отримав від Молочнікова пропозиція взяти участь у зйомках його проєкту. Цю розмову з росіянином художник-постановник записав. Під час спілкування російський режисер також сказав, що має підтримку Офісу Президента України і отримав прескарти для себе та оператора.

І ось, у відповідь на запит видання «Детектор медіа», ОП прокоментував цю ситуацію. Там заявили, що «Офіс Президента не має відношення до приїзду в Україну, творчих планів і діяльності пана Молочнікова. Жодних «дозволів на зйомки» Офіс Президента не видавав і не видає».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області