Чи можливо відновити втрачений електронний ключ

19:27, 26 травня 2023
Власнику втраченого носія з особистим електронним підписом, треба невідкладно звернутися до Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг для проведення процедури скасування кваліфікованого сертифікату відкритого ключа.
Чи можливо  відновити  втрачений електронний ключ
Фото: kh.tax.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У разі втрати носія з особистим електронним підписом, його власнику необхідно невідкладно звернутись до Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг для проведення процедури скасування кваліфікованого сертифікату відкритого ключа. Про це повідомляє Сектор реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Сумській області.

«Для цього необхідно підготувати заяву про зміну статусу кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів та прийти до найближчого відокремленого пункту реєстрації. Форму заяви можна завантажити, користуючись посиланням.

Крім того, необхідно надати засвідчену власником копію паспорта громадянина України або іншого документа, який унеможливлює виникнення будь-яких сумнівів щодо особи, відповідно до законодавства про Єдиний державний демографічний реєстр та про документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи», – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду