Українцям розповіли, якою буде погода у липні

23:59, 26 червня 2023
В липні температура прогнозується в межах від 20 до 25 градусів.
Українцям розповіли, якою буде погода у липні
Фото: 5.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Укргідрометцентрі повідомили, що середня місячна температура у липні очікується дещо вищою за норму, опадів буде норма або більше в залежності від регіону. Про це йдеться на офіційному сайт відомства.

У прогнозі на місяць сказано, що в Україні в липні 2023 року температура прогнозується в межах від 20 до 25 градусів тепла, в Карпатах 16-18 градусів. Це на 1-2 градусів вище за норму.

Місячна кількість опадів очікується 42-95 мм, в Карпатах, на Прикарпатті та у Рівненській області місцями 101-170 мм. У західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях опади в межах норми, у східних, південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях та в Криму дещо більше за норму. Середня місячна кількість опадів складає у західних, північних та Вінницькій областях 62-119 мм, в Карпатах 131-170 мм, на решті території країни - 37-75 мм (у південно-східних областях та в Криму місцями 23-36 мм).

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду