Україна підтвердила участь у Євробаченні-2024: в нацвідборі глядачі зможуть обрати фіналіста

14:16, 28 серпня 2023
Представника від нашої країни традиційно оберуть шляхом відкритого Національного відбору, прийом заявок на участь у якому розпочнеться вже скоро.
Україна підтвердила участь у Євробаченні-2024: в нацвідборі глядачі зможуть обрати фіналіста
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна підтвердила участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2024», яке відбудеться у шведському місті Мальме. Про це повідомляє «Суспільне Мовлення».

Представника від України оберуть на Національному відборі. Прийом заявок на участь розпочнеться невдовзі.

Музичним продюсером нацвідбору на «Євробачення-2024» вдруге стане музикант і композитор Дмитро Шуров (Pianoбой). Цьогоріч нацвідбір матиме нововведення.

«Днями розпочнеться приймання заявок на участь у Нацвідборі й новий сезон «Євробачення» в Україні. Звертаюся зараз до всіх: вмикайтесь, ми маємо створити й обрати наступну пісню, якою буде пишатися країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи й запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого», — розповів Шуров.

Зокрема повідомляється, що голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська теж наголосила, що у цьогорічному нацвідборі будуть нововведення, які дозволять українцям «ще більше долучитися до ухвалення ключових рішень відбору».

«Більше інформації про умови та новинки Нацвідбору з’явиться вже цього тижня, коли стартує приймання заявок», — зазначила вона.

Як відомо, пісенний конкурс пройде у травні на стадіоні Malmö Arena. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня, а Гранд-фінал відбуватиметься 11 травня.

Раніше ми писали, що на конкурсі «Євробачення-2023» перемогла Швеція, Україна посіла 6 місце.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд