Синоптики дали прогноз: чого очікувати від погоди в Україні

11:41, 31 жовтня 2023
За даними синоптиків, сьогодні без опадів, лише на крайньому заході країни вдень невеликий дощ.
Синоптики дали прогноз: чого очікувати від погоди в Україні
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На цьому тижні в Україні фіксуватимуться періоди дощової та сонячної погоди. Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, сьогодні, у вівторок, 31 жовтня, без опадів, лише на крайньому заході країни вдень невеликий дощ, в середу в більшості областей пройдуть помірні дощі.

Вночі та вранці 31 жовтня у південних областях місцями туман; вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в Карпатах пориви 19-24 м/с.

У середу, 1 листопада, в Україні очікуються місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Температура вночі 7-14°, у східних областях 4-10° тепла, вдень 14-20°, на півдні країни до 24°, 1 листопада в західних та північних областях 11-16°.

«2 листопада в Україні переважно без опадів, вітер послабшає, очікується зниження температури на 3-6°», - кажуть синоптики.

3 листопада вночі у південній частині та північних областях, вдень у східних областях дощі, на решті території без опадів. Температура 3 листопада вночі 0-6° тепла, вдень 9-15°.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва