Купити «раз і назавжди»: Microsoft Office 2024 буде доступний без передплати

18:02, 18 березня 2024
Нова версія Microsoft Office 2024 розповсюджуватиметься без підписки.
Купити «раз і назавжди»: Microsoft Office 2024 буде доступний без передплати
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Версія Microsoft Office 2024 буде доступна без передплати — її можна буде придбати «раз і назавжди». Про це оголосила корпорація Microsoft.

Так, у першу чергу новий пакет орієнтований на бізнес – ця версія отримає назву Microsoft Office LTSC 2024 (Long-Term Servicing Channel) і матиме підтримку протягом п’яти років.

Повідомляється, що до пакету увійдуть не всі продукти Microsoft 365 (у ньому не буде Microsoft Publisher, який невдовзі припинить своє існування, і Microsoft Teams, який можна буде завантажити окремо) і не всі можливості — насамперед ті, що пов’язані з хмарними сервісами. Комерційна прев’ю версія Microsoft Office LTSC 2024 стане доступною вже наступного місяця.

Але крім бізнес-версії, буде і варіант для звичайних користувачів – Microsoft Office 2024, який теж отримає п’ятирічну підтримку. При цьому компанія зазначає, що хоча вартість Office LTSC 2024 підніметься на 10% порівняно з попередніми релізами, версія для індивідуальних споживачів не дорожчатиме.

Наразі повідомляється, що обидві версії Microsoft Office 2024 будуть доступні на Windows 10, Windows 11 і macOS, більше деталей компанія обіцяє оприлюднити згодом, ближче до повноцінного релізу, який має відбутися пізніше цього року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області