Інформаційна взаємодія між ЄДРСР та Дією щодо встановлення факту народження дитини: що варто знати

10:17, 9 листопада 2023
Інформаційна взаємодія між Єдиним державним реєстром судових рішень та порталом Дія» щодо встановлення факту народження дитини здійснюється на безоплатній основі через систему державних електронних інформаційних ресурсів.
Інформаційна взаємодія між ЄДРСР та Дією щодо встановлення факту народження дитини: що варто знати
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Державному підприємстві «Інформаційні судові системи» повідомили, як працює інформаційна взаємодія між Єдиним державним реєстром судових рішень та Єдиним державним веб-порталом електронних послуг «Портал Дія».

Основні аспекти та технічні характеристики:   

Ця взаємодія між Єдиним державним реєстром судових рішень та Єдиним державним веб-порталом електронних послуг «Портал Дія», здійснюється на безоплатній основі через систему електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів СЕВ ДЕІР «Трембіта».   

Загальна інформація про сервіс:   

Фізична особа засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія» формує запит на отримання електронного примірника судового рішення про встановлення факту народження дитини, яке набрало законної сили або підлягає негайному виконанню з ЄДРСР.  

Мета взаємодії:  

Передача судових рішень, що набрали законної сили та рішення або підлягають негайному виконанню про встановлення факту народження дитини в електронній формі (стаття 315,317 ЦПК).

Раніше ми писали, що оформлення виїзду дитини за кордон дозволили проводити через Дію.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України