ЄС затвердив сьомий пакет санкцій проти Росії

17:42, 20 липня 2022
Імпорт російського золота буде заборонений, а також передбачені замороження активів Сбєрбанку, включення до санкційного списку понад 50 фізичних та юридичних осіб.
ЄС затвердив сьомий пакет санкцій проти Росії
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Постійні представники країн-учасниць Європейського Союзу затвердили сьомий пакет санкцій проти Росії.  Про це у Twitter повідомив постійний представник Литви при ЄС Арнольдас Пранцкявічюс. 

Зазначається, що Євросоюз включив понад 50 фізичних та юридичних осіб до списку санкцій, серед яких також присутні політики та військовослужбовці. Постпред також згадав про нові заходи експортного контролю.

Також цю інформацію підтвердив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

«Посли ЄС затвердили сьомий пакет санкцій проти РФ. Імпорт російського золота буде заборонений, а також передбачені замороження активів Сбєрбанку, включення до санкційного списку понад 50 фізичних та юридичних осіб.

Продовжимо працювати над газовим ембарго, визнанням Росії країною-спонсором тероризму, а також обмеженням ціни на нафту», — повідомив він.

Нет описания.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва