ВАКС призначив до розгляду позов про конфіскацію майна експосадовця Нацполіції

22:24, 27 липня 2022
Антикорсуд призначив справу до судового розгляду по суті та визначив порядок з'ясування обставин у справі та порядок дослідження доказів.
ВАКС призначив до розгляду позов про конфіскацію майна експосадовця Нацполіції
Фото: 368.media
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду цивільний позов про конфіскацію 3 287 497,27 грн. колишнього першого заступника департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Андрія Аносова, передає офіційний сайт ВАКС.

«У ході підготовчого судового засідання колегією суддів було задоволено клопотання представника відповідача про допит свідків, долучено докази, витребувані на підставі ухвали суду, вирішено інші питання, передбачені на даній стадії розгляду справи. За результатами засідання колегією суддів було закрито підготовче провадження, призначено справу до судового розгляду по суті та визначено порядок з'ясування обставин у справі та порядок дослідження доказів», – інформує суд.

Також судом було розпочато розгляд вказаного позову, у ході якого було заслухано вступне слово представника позивача та представника відповідача. Сторонам надали можливість поставити одне одному запитання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України